Echipa EPC

EPC este o echipă multidisciplinară alcătuită din experţi din domenii precum: biologie, ecologie, geografie, geologie şi inginerie.
Echipa EPC

Echipa EPC

EPC este o echipă multidisciplinară alcătuită din experţi din domenii precum: biologie, ecologie, geografie şi inginerie.

Marius Costin Nistorescu

Marius Costin Nistorescu

Funcție: Ecolog / Director general

Specialitate: Dr. ecolog

Marius este Administrator şi Director General, fiind totodată şi unul din membrii fondatori ai firmei. Deţine o licenţă, un master şi un doctorat în ecologie. Experienţa profesională a lui Marius în domeniul consultanţei de mediu a început în anul 1999 urmând ca, în anul 2000, să fondeze EPC Consultanţă de mediu împreună cu alţi patru colegi. În perioada doctoratului, Marius a fost doar colaborator al firmei după care, în anul 2006, s-a întors în cadrul acesteia, ocupând de atunci poziţia de director general.

Calificările cheie ale lui Marius sunt în ecologie, reconstrucţie ecologică, evaluarea impactului asupra mediului, evaluare adecvată şi evaluare strategică de mediu. Pe lângă dorinţa de a forma o echipă de profesionişti şi de a îmbunătăţi continuu calitatea tehnică şi ştiinţifică a serviciilor EPC, Marius este preocupat şi de lansarea unei iniţiative pentru asocierea consultanţilor de mediu ce doresc să-şi desfăşoare activitatea conform unui cod de bune practici profesionale.

Alexandra Doba

Alexandra Doba

Funcție: Inginer / Director Tehnic

Specialitate: Ingineria Mediului

Alexandra ocupă funcţia de Director Tehnic, fiind, totodată, şi asociat în cadrul firmei. Este absolventă de Ingineria mediului la Facultatea de Energetică, Universitatea Politehnică Bucureşti, din anul 2004. De asemenea, a urmat şi un master la aceeaşi universitate şi facultate. Experienţa profesională a Alexandrei a început în noiembrie 2004, în cadrul unei companii cu activitate principală în gestionarea deşeurilor. Ulterior, în 2005, s-a alăturat echipei EPC Consultanţă de mediu. 

Alexandra coordonează activitatea managerilor de proiect, fiind, în acelaşi timp, implicată și în derularea de activități în cadrul proiectelor. Calificările cheie sunt: managementul integrat al deşeurilor, evaluare strategică de mediu, evaluare adecvată, gospodărirea apelor, evaluarea impactului asupra mediului, Due Diligence și analiză de risc. Alexandra are o bogată experiență în proiecte derulate în domeniile: infrastructură, industria extractivă (petrol, gaze naturale, cărbune, minereuri), industria energetică (inclusiv energie regenerabilă), industria chimică, industria alimentară, agricultură etc.

Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!