Prezentare EPC

EPC Consultanţă de mediu este o societate privată cu capital românesc înfiinţată în anul 2000. Activitatea principală a societăţii o reprezintă oferirea de servicii de consultanţă în domeniul protecţiei mediului. De altfel, denumirea firmei reprezintă iniţialele pentru “Environmental Protection Consulting”. EPC asigură servicii integrate de consultanţă de mediu pentru o gamă largă de proiecte socioeconomice din domenii precum energie regenerabilă, petrol şi gaze naturale, transporturi, minerit, agricultură, managementul deşeurilor şi amenajarea teritoriului.

Misiunea noastră este aceea de a oferi asistenţă clienţilor noştri în identificarea responsabilităţilor de mediu precum şi a soluţiilor de reducere sau eliminare a impacturilor aferente proiectelor şi activităţilor acestora. Parteneriat cu Natura reprezintă sloganul nostru iar noi considerăm că un astfel de parteneriat este cu adevărat posibil şi prin urmare toate eforturile noastre sunt dedicate furnizării de soluţii clienţilor noştri cu scopul de a reduce amprenta ecologică a activităţilor acestora.

Există patru piloni pe care ne sprijinim activitatea, cu scopul de a furniza servicii de nivel bancabil:

EPC este o echipă multidisciplinară alcătuită din experţi din domenii precum: biologie, ecologie, geografie şi inginerie, având cunoştinţe solide în:

Toți membrii echipei au experienţă în utilizarea GIS, iar majoritatea au experienţă consistentă în aplicarea analizelor spaţiale. Utilizarea de echipamente avansate ne permite colectarea de informaţii geocodate direct din teren şi încărcarea acestora în bazele de date aferente proiectelor.

Echipele de teren sunt bine pregătite şi echipate pentru cele mai dificile condiţii, inclusiv lucrul la înălţime sau pe timpul nopţii.

EPC Consultanţă de mediu este înscrisă în Registrul Naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului. EPC deţine totodată o acreditare din partea Ministerului Mediului pentru elaborarea documentaţiilor tehnice pentru gospodărirea apelor (obţinerea Avizelor şi Autorizaţiilor de gospodărirea apelor).

EPC are implementat şi menţine un sistem integrat de calitate – mediu – sănătate şi securitatea muncii (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).

Certificat înregistrare Registrul naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului

Certificat de atestare documentaţii pentru obţinerea Avizului/Autorizaţiei de gospodărirea apelor

ISO 9001:2008

ISO 14001:2004

ISO 18001:2007

Autorizaţie de Furnizor Feroviar
Certificat pentru înregistrarea "Parteneriat cu natura. Partnership with nature" ca marcă înregistrată
Certificat de înregistrare a mărcii EPC Consultanţă de mediu la nivel european

EPC a încheiat o poliţă privind asigurarea de răspundere civilă pentru erori şi omisiuni decurgând din activitatea profesională/ răspundere profesională a consultanţilor în protecţia mediului.

Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!