Știri și noutăți

24
Noiembrie 2014
Luni
Săptămâna trecută colegul nostru Dragoş Măntoiu a participat la Congresul Internaţional de Zoologie al Muzeului “Grigore Antipa” (CZGA 2014, ediţia a VI-a). Acest congres a reunit şi în acest an cercetători din ţară şi străinătate din domenii ca taxonomie, faunistică, zoogeografie, ecologie şi conservarea biodiversităţii. …
24
Noiembrie 2014
Luni
EPC a elaborat Studiul de Evaluare Adecvată a Programului Operaţional Infrastructură Mare (transport, energie, mediu) 2014 – 2020, identificând posibilele implicaţii ale implementării POIM asupra siturilor Natura 2000 şi a obiectivelor lor de conservare.  
21
Noiembrie 2014
Vineri
Ieri, colegul nostru Marius Nistorescu a participat la conferinţa „Eficientizarea procedurii de obţinere a acordurilor / autorizaţiilor de mediu prin creşterea calităţii documentaţiilor de susţinere a solicitării” organizată de Meda Consulting la Phoenicia Grand Hotel în Bucureşti. 
21
Noiembrie 2014
Vineri
EPC a participat la cea de-a VII-a ediţie a târgului internaţional pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, între 19-21 noiembrie 2014. Am interacţionat cu numeroase companii din 
26
Septembrie 2014
Vineri
EPC a demarat activităţile pentru contractul POSMEDIU – Axa 4 „Servicii de elaborare plan de management şi realizare studii premergătoare (inventariere, evaluare statut de conservare, elaborare măsuri de conservare, cartografiere etc.”.  
25
Septembrie 2014
Joi
Firmei EPC i-a fost atribuit contractul de elaborare a Studiului de Evaluare Adecvată a Programului Operaţional Infrastructură Mare (transport, energie, mediu) 2014 – 2020.  
30
Iulie 2014
Miercuri
EPC a încheiat cu C.N.A.D.N.R. S.A. contractul privind proiectul „Autostrada Bucureşti-Braşov, Tronsonul Comarnic - Braşov”. Acest contract include servicii privind revizuirea Acordului de mediu precum şi a altor acte de reglementare dispuse de autoritatea de mediu.  
Pagina
din 4
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!