Due diligence

Due diligence este procesul de investigare şi analiză ce are loc anterior desfăşurării unei achiziţii, investiţii, parteneriat de afaceri sau împrumut din partea unei bănci, în scopul determinării valorii amplasamentului ce face obiectul tranzacţiei sau al aspectelor mai puţin vizibile (poluare, neconformare cu cerinţele legislaţiei de mediu etc.).

Serviciile EPC Consultanţă de mediu în acest domeniu se concentrează pe identificarea obligaţiilor de mediu şi a aspectelor de neconformare care pot reprezenta riscuri în procesul de tranzacţionare, componente ale conceptului deja implementat la nivel internaţional – Environmental Due Diligence (EDD).

Un astfel de studiu oferă o imagine clară privind riscurile de mediu ale investitorului, necesară în procesul de proiectare şi o reducere a costurilor de conformare de mediu. Realizarea unui astfel de studiu reprezintă, de asemenea, o indicaţie că beneficiarul EDD este o companie ce îşi propune ca proiectele dezvoltate să aibă cel mai scăzut impact asupra mediului.

Astfel, EPC Consultanţă de mediu oferă clienţilor săi informaţiile necesare pentru:

Avem o bogată experienţă care include:

Alte servicii
de care ați putea fi interesat
Solicitați o ofertă
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!