Audit de deşeuri

Auditul de deşeuri este un studiu de mediu specializat, elaborat cu scopul de a caracteriza cantităţile şi tipul de deşeuri generate de un operator economic, şi constă în identificarea şi cuantificarea tuturor fluxurilor de deşeuri şi a neconformităţilor asociate, fiind un instrument ce contribuie la îmbunătăţirea practicilor de gestiune a deşeurilor dintr-o companie.

Auditul de deşeuri reprezintă o evaluare sistematică de mediu definită în cadrul Legii 211/2011, ce urmăreşte facilitarea controlului managementului deşeurilor şi al valorificării deşeurilor generate, precum şi evaluarea respectării politicilor de mediu, inclusiv atingerea obiectivelor, performanţa agentului economic privind prevenirea şi diminuarea producerii de deşeuri din activităţile proprii, precum şi performanţa întreprinderii referitoare la reducerea nocivităţii deşeurilor.

Auditul de deşeuri are caracter obligatoriu pentru societăţile care desfăşoară activităţi comerciale sau industriale, conform art. 43 din Legea 211/2011 privind regimul deşeurilor.

Având în vedere rezultatele auditului de deşeuri, începând cu anul 2012, este obligatorie elaborarea şi implementarea unui program de prevenire şi reducere a cantităţilor de deşeuri generate din activitatea proprie sau, după caz, de la orice produs fabricat, inclusiv măsuri care respectă un anumit design al produselor, şi adoptarea de măsuri de reducere a periculozităţii deşeurilor.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru a obţine o ofertă precum şi detalii privind experienţa EPC pentru acest tip de servicii.

I always use essay writing service UK to do my college tasks. It's very convenient. Moreover, this essay writing service provides only high-quality content. It's very important to know that it's possible to get professional help.
Alte servicii
de care ați putea fi interesat
Solicitați o ofertă
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!