Fişă de prezentare şi declaraţie

Fişa de prezentare şi declaraţie se elaborează în cadrul procedurii de obţinere a Autorizaţiei de mediu. Structura acestui document trebuie să respecte cerinţele anexei 2 a Ordinului 1798/2007.  

Chiar dacă Fişa de prezentare şi declaraţie nu trebuie neapărat semnată de un expert acreditat, este recomandat ca aceasta să fie elaborată de experţi de mediu care să poată furniza informaţile necesar a fi preluate ulterior în Autorizaţia de mediu. Fişa de prezentare trebuie detaliată cu informaţii privind debitele masice şi concentraţiile de poluanţi, calcule privind nivelul de zgomot, vibraţii, radiaţii, lucrările şi măsurile pentru refacerea mediului deteriorat sau măsurile privind supravegherea calităţii mediului.

În multe cazuri Fişa de prezentare reprezintă principalul document care stă la baza emiterii Autorizaţiei de mediu şi ca atare informaţiile furnizate trebuie să fie corecte din punct de vedere ştiinţific şi tehnic, în special în ceea ce priveşte cuantificarea impactului activităţii desfăşurate asupra mediului.

Alte servicii
de care ați putea fi interesat
Solicitați o ofertă
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!