Bilanţ de mediu de nivel I

Bilanţul de mediu de nivel I reprezintă un studiu de mediu, constând din culegerea de date şi documente (fără prelevare de probe şi fără analize de laborator privind calitatea factorilor de mediu), care include toate elementele analizei tehnice a aspectelor de mediu pentru luarea unei decizii privind dimensionarea impactului de mediu potenţial sau efectiv de pe un amplasament.

Bilanţul de mediu de nivel I şi Raportul la bilanţul de mediu de nivel I se elaborează conform Anexei A.2, respectiv A.2.1 din Ordinul nr. 184/1997 pentru aprobarea Procedurii de realizare a bilanţurilor de mediu, fiind solicitat de autoritatea competentă pentru protecţia mediului în procedura de obţinere a Autorizaţiei de mediu, precum şi la schimbarea proprietarului, destinaţiei sau la încetarea activităţilor economice şi sociale cu impact asupra mediului înconjurător.

EPC are o bogată experienţă în elaborarea Bilanţurilor de mediu de nivel I şi II, cu implicarea personalului specializat (ecologi, biologi, geografi etc.), fiind înregistrată în Registrul naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului.

Alte servicii
de care ați putea fi interesat
Solicitați o ofertă
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!