Studiu de evaluare adecvată

Studiul de evaluare adecvată este serviciul prin care se obţine actul de reglementare “Aviz Natura 2000”. Avizul Natura 2000 este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecţia mediului pentru planuri/proiecte care pot afecta semnificativ o arie naturală protejată de interes comunitar.

Un studiu de evaluare adecvată trebuie să respecte cerinţele Ghidului Metodologic privind evaluarea adecvată a efectelor potenţiale ale planurilor sau proiectelor asupra ariilor naturale protejate de interes comunitar, aprobat prin Ordinul 19 din 13 ianuarie 2010 publicat în Monitorul Oficial 82 din 8 februarie 2010.

Societatea EPC Consultanţă de mediu este înregistrată în Registrul naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului, realizând de-a lungul timpului numeroase studii de evaluare adecvată pentru diverse planuri sau proiecte, principalul atuu în elaborarea acestor studii fiind reprezentate de utilizarea unor instrumente ce permit spaţializarea/cuantificarea potenţialelor efecte negative (utilizarea soft-ului ArcGis).

Alte servicii
de care ați putea fi interesat
Solicitați o ofertă
Newsletter
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes. Va multumim!